Na de positieve ervaringen als stagiaire Front Office Medewerker weer terug binnen de organisatie

Het is alweer een tijd geleden dat ik startte als stagiair Front Office bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Hoewel ik na het afronden van mijn stage een kleine uitstap maakte naar een andere organisatie, wist ik al snel mijn weg terug te vinden naar deze organisatie. Inmiddels werk ik als Allround Medewerker voor Mercure Hotel Tilburg Centrum en als Manager on Duty voor ibis Tilburg. Ik neem je graag mee in mijn carrièreverhaal! 

Al tijdens mijn studie Horeca Ondernemer en Management aan De Rooi Pannen in Tilburg kwam ik in aanraking met deze fantastische hotels. Ik begon als stagiair bij Mercure Hotel Tilburg Centrum aan mijn afstudeerstage. Na mijn studie besloot ik ergens anders aan de slag te gaan, maar ik kwam er al snel achter dat dit niet was wat ik zocht. Gelukkig kon ik terugkeren naar mijn oude stek bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg. Met de positieve ervaringen uit mijn stage in het achterhoofd, werd ik aangenomen als Front Office medewerker. 

Heel veel variatie in werkzaamheden
Al snel merkte ik dat ik toe was aan meer variatie in mijn werk. Na een goed gesprek met Özge mocht ik ook meewerken bij andere afdelingen. Zo rolde ik van de ene in de andere functie. Momenteel werk ik als Allround Medewerker bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en als Manager on Duty bij ibis Tilburg. En laat me je vertellen: dit is echt een topbaan! Binnen mijn functie heb ik de meest gevarieerde werkzaamheden. De ene keer help ik bij de escaperoom, de andere keer tap ik een biertje voor de gasten aan de bar. Ook voorzie ik de gasten bij de Front Office van informatie en zorg ik ervoor dat zij zorgeloos kunnen in- en uitchecken. Elke dag is anders en dat maakt het juist zo tof. Ik word ingepland op verschillende afdelingen en ben constant aan het schakelen tussen mijn taken. 

Altijd willen doorgroeien
Het allerbeste aan werken bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg is dat er ontzettend veel doorgroeimogelijkheden zijn. En als ambitieus persoon grijp ik die kansen graag aan. Ik voel me gehoord en gewaardeerd door de organisatie en dat geeft me een enorme boost. Voorlopig ben ik helemaal blij in mijn huidige functie, maar ik kijk zeker naar de toekomst. Wie weet waar ik over een jaar sta. 

Mijn advies: als je de kans krijgt om door te groeien, grijp die dan met beide handen aan. Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg heb ik die kans gegrepen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! 

aec5a24f f7c2 4795 ba95 9db71a248980 scaled
Rob, Van stagiair tot Allrounder Senior & Duty Manager
Masami Fusion Cuisine Hoofddorp
ibiswhite
Bijgesneden logo Wit
Heuvelpoort white
mercure Logo e1667313136551

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

sbb beeldmerk