Even voorstellen!

Hallo! Ik ben Nick Teamleader Housekeeping bij Mercure Hotel Tilburg Centrum & Ibis Tilburg.

Ik zorg er samen met ons fantastische team (de Housekeeping Assistent-Managers en Housekeeping Medewerkers) voor dat alle kamers en algemene ruimtes binnen Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg schoongemaakt worden.

Ik ben al bijna vier jaar in dienst bij dit fantastische bedrijf en ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk! Ooit ben ik hier begonnen als nachtportier. Waarom deze functie? Ik kon dit qua tijd makkelijk combineren met mijn studie Internationaal Hotelmanagement. Voor die opleiding moest ik een meewerkstage lopen en die heb ik hier gevolgd als Manager on Duty! Nadat ik mijn studie had afgerond heb ik een jaar als Restaurant Manager gewerkt bij een ander hotel. Dit voelde alleen niet hetzelfde als bij Mercure en ibis, dus heb ik daarna besloten om weer terug te keren binnen deze mooie organisatie. De functie die open stond was Housekeeping Manager, deze heb ik met beide handen aangepakt en ben nog steeds erg blij met mijn keuze. Dit voelde echt weer helemaal als thuiskomen!

Het werk is hier heel afwisselend en uitdagend. Zo blijft het ook interessant waardoor onze werknemers ervan kunnen leren en groeien! We zorgen er samen voor dat we alle kamers van zowel Mercure Hotel Tilburg Centrum als ibis Tilburg zo snel mogelijk in uitstekende staat overdragen aan onze gasten. Ook zorgen we dat de openbare ruimtes van de hotels er ten allen tijden op en top uit zien! Zo hopen we de basis te leggen voor een aangenaam verblijf voor onze gasten. Dat is nu eenmaal het allerbelangrijkste voor ons!

Waarom je bij ons zou moeten solliciteren?

Ik stuur het team heel direct en open aan waarbij er altijd de ruimte is voor verbetering van beide kanten. Communication is key! Dat is ook de reden waarom het zo leuk is om hier te werken. We kunnen alles tegen elkaar zeggen waardoor de sfeer heel open en gezellig is. Een aangename sfeer op de werkvloer vinden wij allemaal erg belangrijk. Ik probeer de individuele krachten van elke medewerker ook optimaal te benutten waardoor het team het beste functioneert en iedereen met plezier naar zijn werk komt!

Lijkt jou het ook zo leuk om bij ons te werken?

Solliciteer dan nu! Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Nick, Teamleader Housekeeping

werken in de horeca
CIDH
carrière in de horeca
Mercure Logo

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg