Even voorstellen!

Hallo, ik ben Nick, Housekeeping Manager van Mercure Hotel Tilburg Centrum & Ibis Tilburg.

Ik zorg er samen met ons team (de Housekeeping Assistent Managers en Housekeeping Medewerkers)  voor dat alle kamers en algemene ruimtes binnen het hotel schoongemaakt worden.

Ik ben hier nu in totaal al bijna vier jaar in dienst. Ik ben begonnen als nachtportier, omdat ik dit qua tijd makkelijk met mijn studie Internationaal Hotelmanagement kon combineren. Voor mijn opleiding moest ik een stage lopen en die heb ik ook hier gevolgd als Manager on Duty. Nadat ik mijn studie had afgerond heb ik een jaar in een ander hotel als Restaurant Manager gewerkt. Daarna heb ik vervolgens weer besloten om terug te keren binnen deze mooie organisatie als Housekeeping Manager. Dit voelde echt weer als thuiskomen!

Het is heel afwisselend en uitdagend werk. Samen zorgen we ervoor dat we alle kamers van zowel Mercure Hotel Tilburg Centrum als ibis Tilburg zo snel mogelijk in uitstekende staat overdragen aan onze gasten. Ook zorgen we dat de openbare ruimtes van de hotels er ten allen tijden op en top uit zien! Zo hopen we de basis te leggen voor een aangenaam verblijf voor onze gasten. Dat is nu eenmaal het allerbelangrijkste voor ons!

Waarom je bij ons zou moeten solliciteren?

Ik stuur het team heel direct en open aan waarbij er altijd de ruimte is voor verbetering van beide kanten. Dat is ook de reden waarom het zo leuk is om hier te werken. Iedereen kan alles tegen elkaar zeggen waardoor de sfeer heel open en gezellig is. Ik probeer de individuele krachten van elke medewerker ook optimaal te benutten waardoor het team het beste functioneert en iedereen met plezier naar zijn werk komt!

Lijkt jou het ook zo leuk om bij ons te werken?

Solliciteer dan nu!

Nick, Housekeeping Manager

werken in de horeca
carrière in de horeca
bijbaan horeca Tilburg
carrière in de horeca
carrière in de horeca

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg