Even voorstellen!

Hi! Mijn naam is Katja Calten Houwing en ik ben geboren en getogen in Tilburg.

Ik heb de opleiding horecaondernemer manager gevolgd en in mijn laatste jaar heb ik stage mogen lopen in Amsterdam als Front Office medewerkster. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde: een baan vinden als Front Office medewerker om vervolgens door te kunnen groeien als leidinggevende.

Vijf jaar geleden ben ik begonnen als Front Office medewerkster bij ibis Tilburg. Na drie jaar gewerkt te hebben als medewerker kreeg ik de kans om waarnemend supervisor te worden van de Front Office.

Vanaf 2017 ging het erg snel, zo ben ik na het eerste jaar doorgegroeid van supervisor Front Office (ibis Tilburg) naar assistent Front Office manager (Mercure Hotel Tilburg Centrum) om vervolgens na 6 weken Teamleader Front office te worden.

Ik ben dus verantwoordelijk voor alle medewerkers (dag en nacht) van de Front Office. Wat ik erg belangrijk vind binnen het team is dat we open en eerlijk zijn naar elkaar. We werken veel samen en dan is het belangrijk dat er een goede communicatie is. We zijn een jong team en ik vind het daarom belangrijk dat iedereen blijft groeien en de ambities heeft om door te groeien.

Wat het werken zo leuk maakt bij het ibis Tilburg en Mercure hotel Tilburg Centrum?

Alle medewerkers worden zo ingewerkt dat ze in beiden hotels kunnen werken. Het is in beide bedrijven echt één team één taak!

stage in de horeca
Katja, Teamleader Front office

werken in de horeca
CIDH
carrière in de horeca
Mercure Logo

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg