Even voorstellen!

Hoi ik ben Mandy, hotelmanager van Mercure Hotel Tilburg Centrum! 

Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik in de horeca wilde werken. Op mijn 14e begon ik bij diverse horeca-en cateringbedrijven, waar ik met veel plezier werkte. Uiteindelijk besloot ik te gaan studeren aan de Rooi Pannen in Tilburg in de studierichting van horecaondernemer/-manager. Tijdens deze opleiding was het vereist om een stage te lopen binnen een hotel. Wat voor mij meteen duidelijk was dat ik dat in Tilburg wilde doen, aangezien ik Tilburg een onwijs leuke stad vind. Via deze weg ben ik uiteindelijk bij Hotel Mercure Tilburg Centrum terecht gekomen. Hier ben ik begonnen als Manager On Duty-stagiair, daarna heb ik vrijwel alle functies doorlopen, en nu, negen jaar later, ben ik doorgegroeid tot Hotelmanager. Dankzij de vele mooie kansen binnen dit bedrijf heb ik mij voortdurend kunnen ontwikkelen. 

Wat vind ik nou zo leuk aan mijn baan?

De totale beleving die je gasten en medewerkers kunt bieden, vind ik het allerleukste. Wanneer ik bijvoorbeeld het gehele weekend aanwezig ben, vind ik het fijn om bij te dragen aan hun optimale ervaring in ons hotel. Het samenwerken als team om dit te bereiken, is wat ik het meest waardeer aan mijn werk. Het maakt niet uit op welke afdeling je werkt; iedere afdeling draagt zijn steentje bij aan de gehele beleving van de gast.  Bovendien is geen dag hetzelfde, er gebeuren altijd leuke of bijzondere dingen. Eén ding is zeker: het is hier nooit saai. 

Wat zijn mijn leukste herinneringen?

De mooiste herinneringen zijn de momenten waarop alles samen komt en je dit met het gehele team doet. Denk aan grote evenementen zoals de kermis, carnaval en Hapstap. Hierbij komen onze kernwaarden éénteam, ééntaak, éénstem echt naar voren. Je werkt met alle afdelingen hard aan één doel en dat is geweldig om te zien.  

 

IMG 7967 scaled
Mandy, Hotelmanager Mercure Hotel Tilburg Centrum

Masami Fusion Cuisine Hoofddorp
ibiswhite
Bijgesneden logo Wit
Heuvelpoort white
mercure Logo e1667313136551

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

sbb beeldmerk