Even voorstellen!

Van twee bezette tafels tijdens corona, naar elke avond vol gereserveerd.

Drie jaar geleden ben ik begonnen bij Masami, te midden van de coronaperiode. Ons restaurant bevindt zich in een bedrijventerrein, omringd door talrijke kantoren in Hoofddorp. Tijdens de coronacrisis werkte iedereen vanuit huis, wat voor ons een uitdagende periode was. In de afgelopen drie jaar hebben we hier met alle collega’s, een prachtig restaurant opgezet en daar ben ik zeer trots op.

Mijn functie als restaurant manager is zeer veelzijdig. Ik ben eindverantwoordelijk voor financiën, budgetteringen, personeelsbeheer en daarnaast ben ik het gezicht van de zaak en werk ik zelf ook mee in de uitvoering. Het is juist deze afwisseling die mijn baan zo interessant maakt.

Wij streven bij Masami naar een optimale gastbeleving en willen er alles aan doen om de gast een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven. Een voorbeeld hiervan is dat onze keuken de gehele dag geopend is en je de hele dag alles van ons menu kunt bestellen. We willen voor iedereen toegankelijk zijn en ik vind het belangrijk dat iedereen met open armen wordt ontvangen.

Voor de toekomst ben ik bezig met het onderzoeken van een nieuw systeem waarbij we alle wensen en behoeften van gasten kunnen vastleggen om zo hun verwachtingen bij een volgend bezoek te kunnen overtreffen. Hierdoor kan ik alle gasten een nog betere beleving geven, waardoor ze graag bij ons terugkomen.

Klein hecht team, waar we met zijn allen naar één doel werken.

We werken met een klein hecht team, van in totaal 12 personen, wat resulteert in een zeer sterke onderlinge band. We proberen onze medewerkers zo goed mogelijk te begrijpen en luisteren echt naar wat zij nodig hebben. We bieden ook verschillende soorten cursussen, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich blijft ontwikkelen en willen daar ook graag in investeren.

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke gast, waardoor we hele fijne openings-en sluitingstijden hebben. We zijn in het weekend gesloten en kunnen door de weeks ook weer lekker op tijd naar huis, een groot voordeel dus als je bij ons komt werken! Wij hebben hier de afgelopen jaren een mooi bedrijf opgezet en kijken uit naar wat de toekomst ons gaat brengen, hopelijk ben jij daar een onderdeel van!

 

IMG 20230419 WA0009
Imil, Restaurant Manager Masami
Masami Fusion Cuisine Hoofddorp
ibiswhite
Bijgesneden logo Wit
Heuvelpoort white
mercure Logo e1667313136551

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

sbb beeldmerk