Even voorstellen!

Hoi! Ik ben Thom, en ik ben Shiftleader Housekeeping bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg. Erg leuk dat je mijn verhaal leest! 

Het is allemaal begonnen bij de Horeca Ondernemer Manager opleiding aan de Rooi Pannen. Hier heb ik onwijs veel geleerd over de gehele horecabranche! Net zoals veel andere opleidingen was het bij mij ook verplicht om stage te lopen. Helaas heeft de pandemie roet in het eten gegooid voor mijn stage in Londen, maar dit heeft mij wel een mooie andere kans gegeven. 

Zo struikelde ik op de Front Office stage van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg. Tijdens het sollicitatieproces kwam ik er vrij snel achter, samen met mijn leidinggevende, dat deze functie toen niet helemaal bij mijn paste. In plaats van dat ze mij afwezen, kwam het voorstel om stage te lopen binnen de Housekeeping. Dit leek me wel wat!

Shiftleader Housekeeping

Ik heb tien maanden met enorm veel plezier als stagiair bij de Housekeeping gewerkt. Toen mij de baan van Shiftleader Housekeeping werd aangeboden, greep ik deze dan ook met beide handen aan. Ik houd van de afwisseling die deze baan met zich meebrengt; de ene dag ben je aan het rondrennen en de andere dag kun je even gezellig bijpraten met je collega. Bovendien vind ik het superfijn om in een bedrijf te werken waar ontwikkeling zó centraal staat. De groei die ik nu al heb doorgemaakt waardeer ik enorm, maar ik weet dat ik hier nog meer leren en mijzelf ga ontdekken. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met wat meer te leren over de Technische Dienst. Dit bevalt mij erg goed! 

 Kom jij bij Carrière in de Horeca werken? 

Wanneer je van gastcontact en een gezellig team houdt zit je bij Carrière in de Horeca op je plek. Bovendien zijn er supergezellige personeelsfeesten, waar er met de collega’s altijd een feestje wordt gebouwd. Ook krijg je hier alle kansen, maar ligt het wel volledig in jouw handen om deze ook te grijpen. Wanneer je dit doet kun je als stagiair binnen lopen en als volwaardig leidinggevende vertrekken. Supertof!

026cb770 f570 4a31 aa0d d75bab6f6631 e1702030326436
Thom, Shiftleader Housekeeping
Masami Fusion Cuisine Hoofddorp
ibiswhite
Bijgesneden logo Wit
Heuvelpoort white
mercure Logo e1667313136551

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

sbb beeldmerk