Even voorstellen!

Hallo! Ik ben Luuk van der Heijden, 28 jaar oud en woon in Tilburg. En ik ben de floormanager F&B bij ibis. 

Ik kom oorspronkelijk uit Rijen, ik ben hier opgegroeid maar op mijn 19de verhuisd naar Eindhoven voor studie. Ik ben vanaf het moment dat ik in Eindhoven ben gaan wonen gaan werken in de horeca. Ik ben begonnen in de garderobe bij café Thomas, daar heb ik mezelf opgewerkt tot vaste barman en heb daar jarenlang met heel veel plezier drankjes gemaakt en feestjes gebouwd. Daarnaast begon ik op iets latere leeftijd (21) ook te werken in de bediening. Dat bleek een hele goede match! Zo kwam ik terecht bij een gezellig eetcafé als medewerker bediening, met hard werken en veel motivatie werd ik al snel 1ste medewerker/leidinggevende bediening en niet lang daarna kreeg ik de kans om assistent-manager te worden. Na bijna 6 jaar trouwe dienst, veel leuke momenten en na heel veel geleerd te hebben heb ik besloten om een andere uitdaging aan te gaan.

Deze uitdaging is bij hotel ibis Tilburg als floormanager F&B. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het restaurant, keuken en alle andere zaken rondom eten en drinken bij hotel ibis. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor alle zaken rondom de gave escaperoom die we sinds september in het hotel hebben.

Tijdens mijn sollicitatie merkte ik al meteen dat ik te maken had met een hele goede organisatie. De sollicitatieprocedure verliep soepel en voelde vertrouwd. Na leuke gesprekken gevoerd te hebben besloot ik al gauw om vol goede moed te beginnen.

De enthousiaste directeur (Niek) en de betrokken hotelmanager (Bram) hebben mij overtuigd om te kiezen voor deze organisatie. Ik heb geen moment spijt gehad. Je komt terecht in een gezellig team, waar we veel voor elkaar over hebben en het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Daarnaast kom je terecht in een professionele organisatie waar alles tot in de puntjes geregeld is, van HR tot communicatie, overal is aan gedacht.

Wat kun je verwachten van mij als leidinggevende?

Je zult mij vooral tegenkomen in ons restaurant, ingericht als gezellige oud bruin café. Ik sta niet altijd op de vloer maar ben wel 38 uur per week aanwezig. De ene dag al 07:00 ’s ochtends en de andere om 23:00 ’s avonds. Je kan bij mij terecht met al je vragen! Je zal mij niet snel chagrijnig zien, ik ben positief ingesteld en ik vind de werksfeer erg belangrijk. De gast komt altijd op één en we werken met heel het hotel als één team samen om voor elke gast een zo prettig mogelijk verblijf te realiseren.

Lijkt jou het ook zo leuk om bij ons te werken?

Solliciteer dan nu! Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Luuk F&B floormanager
Luuk, Floormanager F&B
werken in de horeca
carrière in de horeca
bijbaan horeca Tilburg
carrière in de horeca
carrière in de horeca

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg