Even voorstellen!

Hallo, ik ben Joyce, Housekeeping Manager van Mercure Hotel Tilburg Centrum & Ibis Tilburg.

Samen met mijn assistentes vormen wij het leidinggevende team voor de housekeeping van ibis Tilburg & Mercure Hotel Tilburg Centrum. Het team bestaat uit ongeveer 40 collega’s. Van de 40 medewerkers werkt er ongeveer één derde bij ibis Tilburg en twee derde bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Echter kunnen zowel de medewerkers als de leidinggevenden op beide hotels worden ingezet.

Na eerst een aantal jaar in de Retail op Schiphol te hebben gewerkt, was ik op zoek naar iets nieuws. Bij toeval kwam ik de vacature van Housekeeping Manager tegen en die sprak mij meteen aan. Wat het precies was weet ik niet zo goed, maar iets in mij zei dat ik moest solliciteren. De volgende dag werd ik meteen gebeld en mijn sollicitatiegesprek was binnen! Na twee goede gesprekken ontdekten we dat er een klik was en ik kreeg de baan aangeboden.

Voor het aansturen van mijn team geloof ik heel sterk in het maken en volgen van regels. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen in het team zichzelf mag zijn en dat we samen één team vormen. Dit uit zich door de gezellige praatjes die gemaakt worden op het werk, maar ook door dat we elkaar aan durven te spreken als er minder goed gedrag vertoont wordt.

Wat ik het leukste vind aan mijn baan, is ook datgene wat ik soms het vervelendst vind: geen enkele dag is hetzelfde. Dit geeft veel uitdaging en positieve energie, maar het kan tegelijkertijd ook heel vervelend zijn als je hele dagplanning wordt omgegooid.

Wanneer je bereid bent hard te werken en je graag collega’s als familie beschouwt, past ons team perfect bij jou. Daarnaast is werken bij onze hotels leuk omdat je gratis kunt sporten bij BasicFit in het centrum, hele leuke trainingen krijgt van je collega’s. Voor de ouders onder ons: het is ook goed te combineren met (jonge) naar schoolgaande kinderen.

stage in de horeca
Joyce, Housekeeping Manager

werken in de horeca
carrière in de horeca
bijbaan horeca Tilburg
carrière in de horeca
carrière in de horeca

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg