Even voorstellen!

Hi! Ik ben Jeaninne en ik ben de Assistent Housekeeping Manager van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg. Ik neem je graag mee met hoe ik bij deze functie ben gekomen: 

 Tijdens het versnelde project van de opleiding Horeca Ondernemer Manager aan de Rooi Pannen heb ik erg veel geleerd over de horeca. Ik moest in deze periode een stageplek zoeken, en een ding wist ik zeker, ik wilde niet naar het buitenland. Via een aantal bekende medewerkers van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg kwam de stage voor Housekeeping op mijn pad. Ook trok de toplocatie van Mercure Hotel Tilburg Centrum mij heel erg aan, midden in het centrum. 

 Naar Assistent Housekeeping Manager  

Als stagiaire bij de Housekeeping heb ik vijf maanden lang een superleuke tijd gehad. Hier ben ik gaan beseffen dat deze tak van de horeca ook bij mij past! Na mijn stage kreeg ik vrij snel de vraag of ik de rol van Assistent Housekeeping Manager wilde vervullen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ja, natuurlijk!

Ik werk sinds 2022 als Assistent Housekeeping Manager bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg. Wat heb ik het hier naar mijn zin! Er is een professionele, maar ook gezellige werksfeer. We lezen vaak reviews waarin staat dat de medewerkers heel vriendelijk zijn. Dit ervaren wij onderling ook. 

Jezelf ontwikkelen 

Het is super dat er bij Carrière in de Horeca zoveel aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van medewerkers. Wanneer jij jezelf ontwikkelt, ontwikkelt het bedrijf ook. Ik merk dat ik bijvoorbeeld door verschillende trainingen al veel heb geleerd en er doorgroeimogelijkheden zijn ontstaan. Zo is mijn kennis van de Housekeeping veel breder geworden, maar ben ik ook gaan leren over leidinggeven. 

Andere afdelingen 

Ik vind eigenlijk alle richtingen binnen de horeca leuk, dus ik sta ook open om meer te leren over andere afdelingen. Voor nu ben ik ontzettend blij met de functie die ik momenteel heb! 

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk dan de vacatures op de website!

Jeaninne, Assistent Housekeeping Manager
werken in de horeca
CIDH
carrière in de horeca
Mercure Logo

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg