Even voorstellen!

Hallo! Ik ben Cynthia Laros, 29 jaar oud en woon in Tilburg. En ik ben de Chef de partie van het ontbijt en brunch van Grand Café Puur! 

Ik woon in het mooie dorp Drunen samen met mijn 2 katten. In mijn vrije tijd maak ik muziek, speel ik gitaar en drums. Ik besteed dan ook graag mijn avonden aan het repeteren met mijn bandjes.

Mijn huidige functie bij Mercure Hotel Tilburg Centrum is Chef de Partie van het ontbijt en de brunch van Grand Café Puur. Maar ooit lang geleden ben ik op 14-jarige leeftijd begonnen bij een restaurant/partycentrum in de spoelkeuken. Daar leerde ik steeds meer waardoor ik uiteindelijk in de bediening en de keuken mocht staan. Nadat ik mijn vmbo-diploma behaald had, ben ik begonnen op De Rooi Pannen in Tilburg aan de opleiding Horeca Ondernemer/Manager. In mijn laatste schooljaar heb ik 5 maanden stagegelopen bij de Jaarbeurs in Utrecht als Assistent Restaurant Manager. De laatste 5 maanden stage heb ik gevolgd bij NH-hotel in Waalwijk als bediening en banqueting medewerker. Na het behalen van mijn diploma ben ik hier enkele jaren blijven hangen en heb ik de overstap gemaakt naar de keuken. Na enige tijd was ik toch opzoek naar meer uitdaging. Er werd een nieuw hotel gebouwd in Kaatsheuvel waar ik toen ben gaan werken als kok. Helaas is dit niet goed bevallen, dus heb ik toen de overstap gemaakt naar Mercure Hotel Tilburg Centrum. Waar ik dus inmiddels al vanaf juli 2018 werk. Ik ben begonnen als zelfstandig werkend kok en sinds mei 2021 heb ik de functie chef de partie gekregen.

Wat ik zo leuk vind aan Mercure Hotel Tilburg Centrum is dat ze je hier de ruimte geven om te groeien in zowel je persoonlijke ontwikkelingen als in je functie. Bovendien is het een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Er is veel diversiteit en geen dag is hetzelfde. Wat het vooral voor mijzelf echt leuk maakt is dat ik op meerdere afdelingen werk en dus ook met verschillende collega’s in contact kom. Ik zou dan ook zeker iedereen kunnen aanbevelen om te komen werken bij Grand Café Puur.

Wat kun je verwachten van mij als leidinggevende?

Wat mij als leidinggevende karakteriseert is dat ik altijd vrolijk naar mijn werk kom. Ik zorg voor een gezellige sfeer op mijn afdelingen en ik breng dit ook graag op mijn collega’s over.

Lijkt jou het ook zo leuk om bij ons te werken?

Solliciteer dan nu! Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Cynthia, Chef de Partie
werken in de horeca
carrière in de horeca
bijbaan horeca Tilburg
carrière in de horeca
carrière in de horeca

CONTACT

Heuvel 37
5038 CP Tilburg

Tel: +31 (0)13 535 46 75
personeelszaken@heuvelpoort.nl

stage horeca tilburg